IMPLEMENTERER VIDEOPRODUKTION I ORGANISATIONEN

(placeholder)

FOREDRAG

På mindre end 5 timer lykkedes det Lars at gøre hele kommunikationsafdelingen i Dansk Erhverv fortrolig med vores nye studie. Vi startede dagen på bar bund, men var efter workshoppen i stand til både at lave broadcast, optage og klippe til egne kanaler og bruge studiet til medietræning. Vi bedste anbefalinger til både Lars’ viden om udstyret og pædagogiske evne til at få os klædt på til at bruge det.

John Veje: kommunikationsdirektør Dansk Erhverv

Lars Krucov Detlef:

Kommunikationskonsulent Sydbank A/S


Videoakademiet har stået for gennemførelsen af to velplanlagte og velforberedte workshops, hvor vi kom omkring vidt omkring videoproduktion såvel til internt som eksternt brug. Og efterfølgende har vi også brugt Videoakademiet som sparring på enkelte egne produktioner. 


Camilla, Lars og Kenneth formåede at flytte os et langt stykke på ganske kort tid, og de får vores bedste anbefalinger med på vejen. 


Rikke Ørbæk: Projektleder SAS

(placeholder)
(placeholder)

Kino.dk

Her hjalp vi gennem 2 dages workshop medarbejderne til at forstå produktion og vi satte lys og monitor optimalt i studiet

(placeholder)

Danske Bank

Her var opgaven at få en række medarbejdere til at komme igang med at optage og redigerer video

Expert Danmark

Hver måned producerede vi en video med aktuelle nyheder. I denne workshop trænede vi de forskellige chefer i at tale til kameraet

Vermundsgade 40 C 2 sal, 2100 Kbh Ø,  +45 3336 2414 mail@videoakademiet.dk

(placeholder)

Ilia Swainson

SKÆRMTRÆNING ER AT KUNNE FØLE SIG KONFORTABEL FORAN KAMERAET

MEDIETRÆNING ER AT KUNNE UDTALE SIG TIL MEDIERNE MED DET AFTALTE BUDSKAB

1-2 timer

Camilla Sachs Bostrup

28780304

Det var en stor fornøjelse at prøve kræfter med den tv-journalistiske værktøjskasse sammen med Camilla. Det gav helt klart et løft både i forhold til metoder og teknikker, og til turde kaste sig ud i det i det hele taget. Hun er en god coach, fagligt kompetent og meget behagelig at arbejde sammen med. Det var et stort plus at vores workshop var godt forberedt og tilpasset vores formål, organisation og praktiske muligheder.