IMPLEMENTERER VIDEOPRODUKTION I ORGANISATIONEN

Vermundsgade 40 C 2 sal, 2100 Kbh Ø,  +45 3336 2414 mail@videoakademiet.dk

Videoakademiet blev til efter at virksomhederne begyndte at se mulighederne for at producere selv. Det skyldes at nettet og de mange digitale platforne er ideelle til at vise video og, at produktionsudstyret er på et prisneveau hvor alle kan være med. Det er nemt at producerer en video. Det er en udfordring at producere en video der kommunikerer godt og målrettet. Det er et håndværk, en kreativ deciplin der kræver uddannelse og erfaring. Det har vi i videoakademiet og så har vi modeller for, at lære videoproduktion så virksomhedens medarbejdere kan producerer definerede formater der passer til ambitionerne med video. Med mentorordning og sparing sirke vi at  processen genneføres og kompetancen bliver i virksomheden.

(placeholder)
(placeholder)

E-LEARNING

Vi har et stort videoarkiv med gennemgang af videoproduktionens arbejdsprocesser

(placeholder)

FLERKAMERA OG LIVE STREAMING

Optagelse ved event eller eget studie udnytter nettets digitale distribution optimalt

CORPORATE VIDEO

Eksempler på hvad vi har produceret

(placeholder)

INTRODUKTION

Vi lærer noget hele tiden, blandt andet af vores kunder.

Book os til et møde hvor vi ser på jeres muligheder.

Det er gratis.

(placeholder)

Video er et effektivt suplement til den øvrige kommunikation

VIS DET DU VIL SIGE

Journalist og Coach. Har blandt andet arbejdet som journalist og studievært på TV2, TV3 og TV2Lorry. Arbejder med production og medietræner, kommunikationsrådgiver og som coach for studieværter på DR. Camilla har derudover en bachelor i Psykologi fra RUC og har taget certificerende uddannelser som team- og individuel coach.Camillas særlige kompetence er at sikre en effektiv og præcis arbejdsproces.

(placeholder)

Fotograf/Producer. Har arbejdet som for danske og udenlandske TV stationer og produktionsselskaber. Egenproduktion som ”Danmarksvideoen” . Produceret programmer til DR. Produceret reklamefilm og løbende video for danske virksomheder. Statoil, Danfoss, Matas, Dansk Energi etc. Live video og streaming video til intranet og internet. 2011 etableret Videoakademiet. Online undervisning i videoproduktion og workshops til hands-on konkret målrettet undervisning.

(placeholder)

Fotograf/Streaming/Redigering. Arbejder som freelance fotograf, klipper og producer og har medvirket på en række kendte TV produktioner som fx Paradise Hotel og Libhaverne. Deltager aktivt i udviklingen med streaming video, bla. for Region Hovedstaden, en lang række af de større børsnoterede selskaber, Teatre, Konferencecentre, osv. Har medvirket på over 100 medietrænings kurser. Har i sin ca 20 årige kariere mange års erfaring som underviser for bl.a Zentropa Interaction og Københavns Tekniske Skole.